Articole, News

Combine Connect Create


Citroen a anunțat câștigătorii competitiei C-Design (Combină Conectează Crează). Marele Premiu de 10.000 de euro a fost adjudecat de bulgarul Ognyan Bozhilov care a creat un bob special folosindu-se, printre altele, de un eleron, un volan și un scaun de pe Citroen C4 și C3, la care s-au adăugat arcele de susținere ale acoperișului textil de pe C3 Pluriel.
Startul competiției a fost dat în noiembrie 2007 când Citroen a invitat designeri din întreaga lume să creeze produse utile folosind componente ale diferitelor modele Citroen puse la dispoziție în format 3D. Juriul prezidat de Jean Pierre Ploue, head of styling Citroen a analizat mii de propuneri printre care telefonul mobil construit dintr-un mâner de ușă (Handle Phone by Giulio Baiocco) sau palierul de scări compus din spoilere de C1 (Aileron Stair by J.L Gomez Vaiz) și fotoliul confortabil realizat folosind aripile laterale ale unui C2 (FW_c2.0 by Oriol Barri).
Locul doi i-a revenit austriacului Roland Kaufmann și capacului său de canal construit din jantele unui C4 Coupe VTR. Locul trei a fost adjudecat de Valerio Stramaccioni și sculptura sa de interior care folosește geamuri spate reciclate de la modelele Citroen.
Printre finaliști s-au mai numărat: tricicleta C-Zero by Francesco Castiglione Morelli, pâinea La Citronette by GP Design Partners și banca pentru exterior Touch Me! by Stefano Ardurini.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s