News

MINI, eroul din noul videoclip Activ


Al treilea single de pe albumul „Everyday”, „Under My Skin”, a devenit cel mai nou videoclip al formaţiei Activ. O abordare inedită recreează atmosfera filmelor poliţiste a anilor 70, cu doua modele MINI implicate în urmăriri spectaculoase pe străzile din Bucureşti.
Scenariul clipului este o poveste plină de actiune – Oana, o hoaţa profesionistă de diamante reuşeşte să scape de incoruptibilii poliţişti Avi şi Rudi, după o urmărire ca în filme. În prim plan sunt MINI Clubman Cooper S, maşina „băieţilor buni”, şi MINI Cabrio, „the get away car”.
Pentru buna desfăşurare a filmărilor echipa de producţie a apelat la poliţişti adevăraţi pentru a opri circulaţia în jurul străzilor în care s-au filmat urmăririle. O echipă de cascadori profesionişti „a aruncat” cele două modele MINI în derapaje controlate pe străzile din Bucureşti, demonstrând manevrabilitatea excelentă a celor doi mici bolizi.
Nu a fost necesară nicio pregătire specială a automobilelor. MINI Clubman Cooper S, propulsat de un motor turboalimentat de 1,6 litri şi 175 CP, de culoare Ligh Blue Metallic cu Racing Stripes argintii pe capotă, cu design-ul unic cu uşa suplimentară asimetrică de pe partea dreaptă (Clubdoor) şi uşile spate cu “split-door design” s-a dovedit maşina perfectă pentru Rudi şi Avi. Elegantul MINI One Cabrio de culoare Chili Red şi soft-top negru a fost alegerea Oanei.
„Am ales MINI pentru ca înseamnă maşini dinamice, active care se identifică perfect cu imaginea formaţiei noastre. Alături de performanţe, multe alte argumente ne-au orientat către MINI: designul unic, autentic, tradiţia mărcii de agilitate şi viteză, precum şi apariţia în multe filme de acţiune, din care „The Italian Job”.

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s