News

308 CC-o alta decapotabila dupa care plangem


Peugeot va lansa cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna noul 308 CC. Comparat cu principalii concurenti, VW Eos, Ford Focus sau Renault Megane, noul model are un look mult mai sportiv, mai ales cand acoperisul este ridicat. O apreciere pozitiva poate fi notata la nivelul parbrizului care este puternic arcuit deasupra postului de conducere. Astfel pasagerii sunt protejati de curentul generat de masina in mers.
Acoperisul retractabil cu care acest model este dotat se rabateaza electric in portbagaj in numai 20 de secunde si ocupa aproape 200 de litri din capacitatea de 465 a acestuia. Plansa de bord a 308-ului CC este aceiasi cu cea de pe hatchback-ul gamei, considerata a fi lidera in clasa sa. In schimb, Peugeot a dotat habitaclul cu patru scaune individuale sport anatomice. In premiera pentru un Peugeot, 308 CC introduce un sistem de incalzire a gatului pasagerilor asemanator celui existen pe Mercedes SLK.
Pentru moment, Peugeot va oferi 308 CC cu doar doua motorizari, una turbo de 1.6 litri si 150 CP alimentata cu benzina si o alta diesel de 2 litri si 140 CP. Ambele motorizari intrunesc standardele de poluare Euro 5 si pot fi asociate cu cutii de viteze manuale in sase trepte sau automate.

Standard

Un gând despre „308 CC-o alta decapotabila dupa care plangem

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s