News

Seria 1-safe and not sorry!


De ceva vreme foarte multi dintre cunoscuti ma intreaba de ce BMW Seria 1?! E mica, inghesuita si arata cel putin ciudat… Ei bine, tocmai acestea, si some others, sunt atributele pe care le iubesc la cel mai mic BMW. In a doua categorie se incadreaza si siguranta oferita pasagerilor. Si pentru a-mi demonstra punctul de vedere, “am rugat-o” pe colega mea jurnalist de la publicatia australiana Wheels, Samantha Stevens, sa faca o mica demonstratie.

 

Tot ce a facut Samantha a fost sa parcheze un BMW 135i Coupe (masina de presa cu o valoare de 80.000 de dolari americani) in fata casei sale din Sydney iar vantul puternic did the rest. Vantul puternic starnit in acea zi a deposit viteza de 70 de noduri si a provocat prabusirea unui depozit aflat la cativa metri de bijuteria bavareza. Acesta a distrus partial (80%) BMW-ul si total alte patru masini. Aici intervine insa gradul de siguranta al BMW-ului. Cu toate ca tone de otel si caramida au cazut peste acoperis, acesta nu s-a “daramat” in totalitate. Dupa cum se vede, greutatea a cazut pe mijlocul plafonului, iar stalpii de rezistenta au ramas intacti, mai ales pe partea stanga, unde nici geamurile nu s-au spart.

Ceea ce este cu adevarat interesant este ca masina din imagini a fost urcata pe platforma de tractare pe rotile proprii si personale si cu ajutorul motorului din dotare. Word has it ca pentru a urca masina pe platforma oficialii BMW din Sydney au descuit-o, au pornit-o si, in mod evident, au condus-o cativa metri pana ce procesele de pozitionare si ancorare s-au finalizat…

GOOD JOB BMW!!!! LOVE THE 1 SERIES…

 

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s