News

Citroen C1 – face lift in noiembrie


 c1_facelift_1

 

C1 revine in atentia publicului mai fresh ca niciodata. Micul Citroen, rod al colaborarii dintre PSA si Toyota, a trecut printr-un face lift care ii repotenteaza calitatile si design-ul care l-au facut celebru in noua dimensiune Citroen. Conceptul sau (mica compacta citadina, ecologica si economica) subliniaza demersul creativ Citroën, demers ce a fost pe deplin recompensat prin cea mai buna nota la categoria «vehicul esential», acordata in 2008 de J.D. Power and Associates si de revista L’Automobile pe baza studiului de satisfactie a clientilor din Franta. De la lansarea sa in iunie 2005, C1 a reusit sa seduca peste 310.000 de clienti din toata lumea, iar la sfarsitul acestui an se prezinta in fata publicului sub o noua infatisare. Pastrandu-si atuurile care au contribuit la succesul sau–silueta compacta si atragatoare, tinuta de drum buna, siguranta fara compromis si nivelul ridicat de calitate, C1 beneficiaza astazi de un facelift al partii frontale care devine astfel si mai expresiva. In paralel, C1 se remarca prin consumul de carburant si emisiile reduse de CO2: 4,5 l /100 km in ciclu mixt si 106 g CO2 / km pentru versiunea echipata cu motorul pe benzina 1.0i 68 CP dotat cu o cutie de viteze manuala in 5 trepte.

Datorita motorizarilor diponibile, C1 se adapteaza excelent traficului aglomerat din orase. Acestea ii confera performantele necesare unei utilizarii multiple. In plus, datorita dimensiunilor si masei reduse ale berlinei, aceste motoare prezinta si un nivel de consum scazut. Astfel, motorul pe benzina 1.0i 68 CP impune modelul C1 ca referinta pe segmentul sau in ceea ce priveste contributia la protectia mediului inconjurator datorita consumului de doar 4,5 l /100 km in ciclu mixt si nivelului emisiilor de CO2 de 106 g/km.

C1 pastreaza atuurile care i-au adus succesul: calitatile rutiere deosebite, nivelul sporit de siguranta, proportii adaptate traficului urban si costurile de achizitie si de intretinere reduse.

Cu o lungime de 3,43 m, o latime de 1,63 m si o inaltime de 1,47 m, C1 este un mini, foarte agil in oras. In interior, C1 ofera 4 locuri, iar habitabilitatea sa este un avantaj real tinand cont de dimensiunile exterioare. In partea din fata se remarca latimea la coate apreciabila, de 1,38 m, si inaltimea de 0,87 m sub pavilion, care contribuie la confortul pasagerilor. In partea din spate, pasagerii vor aprecia spatiul pentru picioare si inaltimea de 0,84 m.

C1 numara 12 spatii de depozitare, integrate in plansa de bord, consola centrala si in portiere. Toate aceste spatii permit soferului si pasagerilor sa pastreze la indemana diferite obiecte.

 

c1_facelift_2

 

c1_facelift_3

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s