Articole, News

Lady GaGa-Beautiful, Dirty, Rich


cover-gaga

Cine nu stie cine este Lady GaGa sa treaca la colt in genunchi pe radio-uri date la maxim. Sunt sigur ca ati auzit cel putin o data la radio super melodia Just Dance, dar probabil nu stiati cine este interpreta al carei stil se aseamana cu ceea ce a facut Gwen Stefani cu Love, Angel, Music, Baby…ei bine, autoarea piesei sus mentionate este papusa de portelan a unei familii italiene din lumea buna a New York-ului. Aceasta fetita pretioasa cunoscuta astazi sub numele Lady GaGa obisnuia sa danseze in jurul meselor restaurantelor cu pretentii din Upper West Side folosind croissantul pe post de microfon, iar cand o noua bona era angajata de familia vedetei, aceasta obisnuia sa o primeasca cu toata inocenta ei…in costmul Evei.

gaga2Nu e de mirare ca fetita dezinhibata din New York s-a transformat in Lady GaGa, o tanara exhibitionista care la 22 de ani este un artist complex, textier si compozitor, un mare talent in ceea ce priveste actoria si, in acelasi timp, designer al majoritatii outfit-urilor de scena. Inainte de a pune Europa pe dansat cu hitul Just Dance, GaGa a avut grija sa innebuneasca new york-ezii cu piesa Beautiful Dirty Rich.

Marile pasiuni ale lui GaGa au fost teatrul, rock-ul si pop-ul. Atunci cand i-a auzit si vazut pentru prima data pe Queen si David Bowie si-a dat seama ca le poate face pe toate trei si nimic nu a mai oprit-o. Ca tribut adus surselor ei de inspiratie, numele de scena a fost derivat din melodia formatiei Queen, Radio Gaga. Atunci cand vine vorba de stilul ei vestimentar, GaGa se inspira din trei mari teme/persoane: iubitele artistilor rock, Peggy Bundi si Donatella Versace.

 

gaga1Dupa ce la 4 ani a invatat sa cante la pian dupa ureche si la 13 a scris prima ei balada pentru acest instrument, la doar 14 ani, GaGa juca dublu rol. Noaptea canta la open mikes night in cluburi cum ar fi Bitter End, iar ziua facea cu brio fata tachinarilor colegilor de la Convent of the Sacred Heart School (scoala privata din Mahattan de unde au absolvit Paris si surioara ei ceva mai cuminte Nikki, dar si Lady GaGa), care se legau de stilul excentric al micutei. La doar 17 ani, GaGa a demonstrat inca o data ca poate mai mult si a devenit unul dintre cei 20 de tineri care au fost admisi in avans la Tisch School of the Arts. La doar 20 de ani, GaGa privea lumea showbiz-ului up close, compunand melodii pentru artisti deja consacrati in fata publicului, cum ar fi The Pussycat Dolls.

Albumul The Fame took the world by storm si introduce cluburilor si castilor din aceasta lume un stil compus parca din doua parti pop dance, o parte electro pop si o alta rock, aruncate intr-un mix burlesc de ritmuri disco.

gaga4

gaga5

 

Lady GaGa pe portativ, in club sau in casti…

…sau pe coloana sonora a serialului ultra popular Gossip Girl

Poker face

Just Dance

Beautiful Dirty Rich

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s