Articole, News

ŠKODA SUPERB regina clasei mari


su_158new 

In urma votului exprimat de cititorii “Auto Motor si Sport” pentru editia 2009 a sondajului “BEST CARS”, Locul I la clasa mare a fost castigat de modelul Škoda Superb.

Best Cars” este cel mai popular si longeviv sondaj din presa auto romaneasca. Rezultatele exprimate pentru fiecare dintre cele 10 categorii in parte reprezinta optiunea publicului cititor pentru cele 336 de modele participante. Pe baza a 13 criterii de selectie, cititorii au ales cele mai bune masini ale anului 2009. Pentru editia romaneasca si-au exprimat votul 5.541 de cititori, rezultatele finale urmand a fi publicate in numarul 3/2009 al revistei “Auto Motor si Sport”, ce va fi disponibil pe piata incepand cu data de 22 februarie. In urma analizei pe marci, peste 30% din cititori au decalarat ca prefera sa achizitioneze un automobil Škoda din clasa medie, iar peste 50% din clasa compacta. Reputatia modelului Octavia si comercializarea in paralel a celor doua generatii Tour si Octavia 2, precum si varietatea de echipari, motorizari si caroserii ii asigura constructorului ceh o dominatie cvasitotala asupra concurentei. Astfel, marca Škoda a obtinut rezultate spectaculoase pe piata din Romania, reusind sa se pozitioneze ca lider incontesatbil in fruntea clasamentului de autoturisme de import de anul precedent.

Škoda Superb este modelul care a castigat increderea cititorilor, situandu-se pe cea mai inalta pozitie in preferintele acestora, surclasand Citroën C6 si Peugeot 607 la categoria masinilor mari.

trofeu_skoda_superb

Anunțuri
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s