News

Fiesta & Ka in test


 Din 3 martie, fanii Ford vor descoperii in showroom-uri noile Ka si Fiesta, doua masini mai mult decat interesante. Prima este un 500 recarosat, iar a doua, poate fi cu usurinta trecuta in top 3-ul clasei mici bazandu-ne doar pe factorul impact vizual. Ambele modele au fost realizate in limbajul estetic Kinetic si se disting, dupa spusele fabricantului, prin capabilitatile ecologice exceptionale. Cu putin ajutor din partea unei conexiuni wireless, maine seara o sa postez la cald primele informatii referitoare la cele mai noi produse Ford, as I will be taking part la testdrive-ul oficial organizat la Paltinis de catre Romcar cu ocazia lansarii modelelor. Pana atunci, cateva date pe scurt.

ford-ka-3
Micul Ka este disponibil exclusiv in trei usi si cu doua motorizari econome: 1.2 69 CP si, in premiera pentru Ka, Duratorq-ul de 1,3 litri turbodiesel si 75 CP. Clientii vor putea alege intre doua variante de echipare: Ambiente si Titanium.

ford-ka-int1
ford-ka-41

Pentru fantasticul Fiesta, inginerii Ford au proiectat trei motorizari pe benzina: 1.25 litri de 82 CP, 1.4 litri de 96 CP si 1.6 litri de 120 CP si doua motorizari diesel TDCi: 1.4 litri de 68 CP si 1.6 litri de 90 CP. Toate versiunile de motorizare sunt disponibile in 3 si 5 usi, in timp ce gama de echipare destinata acestui model cuprinde cinci niveluri.

ford-fiesta4

ford-fiesta-int

ford-fiesta3

Standard

2 gânduri despre „Fiesta & Ka in test

  1. nu mi se pare…poate putin in incadramentul logo-ului…sunt mai mult decat facelifturi…Ka, cel putin, este un model complet nou…nu are nicio legatura cu vechiul model…e facut in colaborare cu Fiat pe platforma lui 500, iar Fiesta imprumuta multe lucruri de la Mazda 2…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s