News

Alexandru Ciucu, partener al Casei Regale


Putem sa-l suspectam pe Principele Radu de orice, mai putin de prost gust in alegerea hainelor si asta pentru ca, alexandru ciucuincepand cu aceasta luna, Alteta Sa va purta tinute de business si ceremonie create de Alexandru Ciucu. Alegerea de a imbraca costumele marca Alexandru Ciucu a venit natural, Principele Radu fiind un admirator al stilurilor italian si englezesc, cu care designerul roman se joaca de multa vreme. Alteta Sa a apreciat calitatea tesaturilor folosite si a atentiei deosebite pe care fiul, din Tata si Fiul, o acorda detaliilor.

Sunt bucuros sa descopar in Bucuresti firme, care prin calitatea serviciilor oferite concureaza companii similare din Europa. Alexandru Ciucu este un brand ce si-a castigat pozitia pe piata produselor de lux prin profesionalism, stil si eleganta“, a declarat Alteta Sa Regala, Principele Radu al Romaniei.

 www.alexandruciucu.ro

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Alexandru Ciucu, partener al Casei Regale

  1. Asa cum spunea o mare personalitate in viata (persoana importanta, nu spui cine 🙂 ), ” cum poate fi cineva atat de frumos si atat de talentat?” 🙂 (despre Alexandru Ciucu era vorba, fireste : ) )

  2. am avut onoarea sa-l cunosc si in timp ce vorbeam, tin minte ca ma gandeam la un singur lucru… cum poate omul asta se se miste in costum fara sa-l sifoneze… era absolut perfect… ca scos din cutie, desi intalnirea se intampla la 16:00 … tot respectul… plus, vorba ta, talentul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s