News

Noi imagini cu S60


Intr-o vreme, un Volvo era cireasa de pe tortul familiei perfecte… visul american: o casa cu doua etaje, gardulet, alb, garaj pentru doua masini si un Volvo Station Wagon. E posibil ca totul sa fii tinut de designul impozant sau de tehnica aproape perfecta. Intre timp lucrurile s-au cam schimbat, in sensul in care pungile de Tesco sau Wall-Mart ale mamicilor (posesoare de V70 sau XC90) au fost inlocuite de accesoriile cool ale tinerilor (posesori de C70 sau C30), iar acum ne pregatim pentru pasul urmator dominat de Manolo Blahnik, Comme de Garçons sau Dsquared2 – bine ati venit in era noului S60.

De cand nu l-am mai vazut, S60 s-a metamorfozat intr-o masina care-ti opreste instantaneu respiratia. Se pare ca designerii Volvo s-au imbatat si au uitat unde si-au pus echerele, apeland doar la manusitele cu care Doamne, Doamne i-a inzestrat. Cred ca asta e cea mai tare si mai productiva betie din lume… noul S60, care va fi prezentat in doua luni la Geneva, arata senzational. Poate ca sunt mult prea entuziasmat, insa vorbim despre un Volvo, despre o masina care in trecut, daca erai tanar si rebel, iti sectiona retina dintr-o singura privire.

Momentan singurele certitudini sunt aceste cateva imagini cropuite dintr-un clip publicitar, dar o fisa tehnica si o prezentare completa sunt asteptate in mai putin de o luna. In linii mari, S60 este ultimul produs nou Volvo din era Ford (suedezii vor trece in curand in curtea chinezilor de la Geely) si asta inseamna ca s-ar putea sa fie echipat cu motorizarile EcoBoost de 1.6 litri ce pot dezvolta intre 150 si 180 de cai putere.  

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s