Design&Fashion, In garaj, News

Noul Focus – SENZATIE!


Nu mai stiu daca sunt sau nu partinitor cu cei de la Ford, insa Focus-ul cel nou merita toate laudele… cel putin din punct de vedere estetic. Reusit e cam putin spus, avand in vedere opera de arta care se desfasoara in fata noastra. Stiu ca unii dintre voi m-ati putea acuza de mult prea mult entuziasm, insa cred ca nu e cazul. Uitati-va la actulul Focus… e o masina ok, arata bine, dar daca ar fi sa alegi intre el si un C4 sau noua Astra pe volanul cui ati merge? Ei bine, cu noul Focus eu cred ca dilema e rezolvata… Spre deosebire cu Astra, care aduce destul de mult cu vechiul model, Focus 3 e o masina complet noua care, desi seamana cu Accent hatchback din spate e o masina complet noua, realizata intr-un limbaj de design global, cu un interior complet redesenat, pregatit sa raspunda atat cerintelor europene, cat si celor americane. Focus 3 este cel de-al doilea automobil global Ford, insa spre deosebire de Fiesta, care a fost usor modificat pentru a putea fi vandut pe piata americana, reprezentantul clasei compacte va fi asamblat in Europa, Asia si America in aceiasi configuratie. In ceea ce priveste varianta sedan, aceasta este mult mai interesanta decat predecesoarea sa, imprumutand de la noile C-Max stopurile filiforme alungite pe marginea caroseriei. Interiorul a evoluat si el, iar din ce putem vedea in poze pare ca tinteste inspre o clasa superioara, aducand si el prin detalii cu Infiniti.

Detaliile partii mecanice nu sunt cunoscute, insa speculatii exista. Se pare ca sub capota sa va gasi un 2.0 benzina mai puternic si mai economic special realizat pentru piata americana. In functie de nivelul de echipare, Focus 3 va fi dotat cu noua generatie a sistemului SYNC. Acesta include, printre altele, un display de 8 inci, o camera de asistenta la parcarea cu spatele si conectivitate Bluetooth. Cireasa de pe tort ar putea fi un sistem asistenta la parcare semi-automat.  

 

Standard

2 gânduri despre „Noul Focus – SENZATIE!

  1. EastSideR™ zice:

    aoleooo..raducule…mama mama, m-ai facut praf cu asta :))
    daca asta va fii noul model, imi vand un rinichi si-mi iau un titanium x, fara discutie!!!

    insa intrebarea mea este: eu am vazut la tv intr-o emisiune unde a fost un tip(nu mai tin minte numele) care a avut legauti foarte stranse cu ford si care din discutii in discutii, a spus ca nu va mai exista o viitoare generatie focus…poate sub alt nume…asa sa fie? sau??

    oricum…nu vreau sa ma gandesc ce va fii cu un facelift la mondeo, sau kuga….ca atunci imi vand si ficatii :))

    hai la mai multe despre ford!!!!!

Lasă un comentariu