News

Mihai Gadea – cea mai buna imagine profesionala


Aseara, 27 ianuarie 2010, intr-un eveniment gazduit de magazinul Diverta de pe Magheru, au fost facute publice rezultatele unui sondaj de opinie initiat de Mihaela Berciu, consultant de imagine, privind  jurnalistul de TV cu cea mai buna imagine profesionala. Acest sondaj a avut ca scop evaluarea gradului de apreciere de care se bucura cativa dintre cei mai cunoscuti jurnalisti TV din Romania. Astfel, 31% dintre romanii respondenti au considerat ca Mihai Gadea este jurnalistul de televiziune a carui imagine profesionala si personala este impecabila.

Mai mult, in urma aceluiasi sondaj de opinie, Catalin Stefanescu a fost considerat jurnalistul de televiziune cu cel mai elegant discurs, Radu Moraru, jurnalistul cu cea mai corecta tinuta profesionala, pe cand timbrul vocal al lui Emil Hurezeanu a fost recunoscut ca fiind cel mai expresiv. Bretelele lui Marius Tuca au fost percepute ca fiind accesoriul care si-a indeplinit cel mai bine rolul de a crea o marca personala, pe cand cea mai expresiva gestica îi apartine lui Mircea Dinescu.

Mihaela Berciu a profitat de ocazie pentru a readuce in atentia publicului volumul recent lansat „Succesul detaliilor. Cartea tehnica a tinutei masculine”, un ghid vestimentar dedicat barbatilor din mediul profesional. Aceasta lucrare, pe care o voi cauta si eu, prezinta toate aspectele unei imagini profesionale masculine impecabile, sustinute de exemple, imagini, desene si sfaturi practice.

Mihaela Berciu

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s