News

Experienta Visiospace…


Aseara am luat parte la cel mai frumos eveniment de lansare al unei masini din ultimul an – nepunand la socoteala evenimentele internationale. Desfasurarea de forte a avut loc in World Trade Plaza (Hotel Pullman) si s-a consumat cu ocazia prezentarii oficiale in tara noastra a noului CITROËN C3.

De ce mi-a placut asa tare? Pai pentru ca organizatorii au reusit sa suprinda exact ce inseamna Noul C3 si anume deschidere, lumina, vizibilitate si sa speculeze exact senzatia pe care o ai atunci cand treci de la o masina mica normala la micul CITROËN echipat cu parbrizul Zenith. Acest nou tip de parbriz se intinde mult in plafonul masinii, cum se intampla in cazul lui C4 Picasso si iti da impresia ca … nu ai nimic deasupra capului … Pe scurt, am fost invitati intr-un cort micut, care dintr-o data a inceput sa se ridice lasandu-ne descoperiti in mijlocul unui spatiu deschis imens, unde am putut vedea si masinile. Senzationala idee… Totul s-a intamplat pe muzica celor de la Black Eyed Peas (I gotta feeling) si a fost sustinut de un numar spectaculos de aerial silk.

Noul C3 este disponibil spre vanzare inca de ieri, in toata tara si este oferit in trei nivele de echipare, City, Confort si Exclusive, cu preturi incepand de la 10.890 euro TVA inclus pentru configuratia 1,1i 61 CP, nivel de echipare City.

Noul CITROËN C3 dispune de motorizari ecologice si economice: 3 motorizari diesel (HDi 70 CP, HDi 90 CP cu filtru de particule si HDi 110 cu filtru de particule) si 4 motorizari pe benzina Euro V (1.1i 61 CP, 1.4i 75 CP, VTi 95 CP si VTi 120 CP). Toate sunt asociate unor cutii de viteze manuale in 5 trepte cu exceptia motorului HDi 110 CP asociat unei cutii in 6 trepte si a motorului VTi 120 care ofera optiunea unei cutii automate in 4 rapoarte.

Nivelul emisiilor de CO 2 pentru noul C3 se situeaza sub 118 g/km pentru motorizarile diesel si intre 134 g/km de CO2  si 160 g/km pentru motorizarile pe benzina.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s