Design&Fashion

Nistor & Nistor si lampile metamorfice


Nistor&Nistor un brand al carui nume nu va fi uitat in viitorul apropiat. De ce? Pentru ca Gladys si Gabriel Nistor sunt oamenii care au reusit sa dea viata unei lampi. „Evolutive Design” este un concept inaugurat de cei doi printr-o linie de lampi, care isi schimba forma in functie de dorintele propietarilor. Magna, Opus si Tempo sunt construite din segmente de policarbonat injectat, care se invart la 360 de grade in jurul unui ax rezultand intr-un numar aproape infinit de forme.

„Prin Evolutive Design am vrut sa le conferim obiectelor o latura ludica, ca o invitatie la joaca, la dezlantuirea creativitatii. Lampile au varii surse de inspiratie, de la eleganta unei sticlute de parfum Coco Chanel, pana la delicatetea clasica a curentului Artdeco” povesteste Gladys Nistor.

Pentru fratii Gladys si Gabriel Nistor, lampile metamorfice au reprezentat prima ocazie de a lucra impreuna si spun ca nu se vor opri aici. Si speram sa nu o faca, acum ca ne-au demonstrat ce poate sa iasa din mainile unui sculptor si ale unui inginer.

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s