News

Cooper SD – Cel mai puternic MINI


MINI introduce pe toata gama de modele o noua motorizare diesel, cea mai puternica de pana acum. Astfel, atat Coupe-ul, cat si Clubman-ul sau Countryman-ul vor putea fi comandate cu o motorizare de 2 litri si 143 CP, sub titulatura Cooper SD. Standard masinile vor fi echipate cu o manuala in sase trepte, o automata in tot atatea rapoarte putand fi aleasa de pe lista optionalelor. Toate SD-urile vor fi echipate cu sistem de regenerare a fortei de franare, Auto Start&Stop, indicator de schimbare optima a treptelor de viteza sau servodirectie electrica.

Varianta in trei usi are un consum anuntat de doar 4.3 litri si este capabila sa atinga 215 km/h – sprintul pana la prima suta se face in 8.1, iar nivelul emisiilor este de 114 g/km. Clubman-ul este ceva mai lenes si are nevoie de 8.6 secunde pentru a atinge 100 km/h, insa nu consuma decat 4.4 litri de motorina si emite 115 g CO2/km – viteza maxima este aceeasi.

Countryman-ul SD poate fi comandat cu ambele tipuri de tractiune, fata sau ALL4, si are nevoie de aproape 10 secunde pentru a ajunge la 100 km/h, 9.3 pentru tractiune fata si 9.4 pentru integrala. In ceea ce priveste viteza maxima, Countryman Cooper SD poate atinge 195 sau 198 km/h, depinzand de tractiune.

Noile modele vor fi introduse oficial la Geneva, in aceasta primavara.

 

Anunțuri
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s