Articole, News

Superlativul lui WOW!


Stai la birou in micul tau cubical de corporatist si te gandesti, uitandu-te la avioanele care brazdeaza cerul, ca nimic nu te mai poate surprinde. Deschizi un site, doua, despre masini si faci greseala sa-ti spui acelasi lucru uitandu-te la cateva poze spion cu noul Civic. In mintea mea perfida nu le-am prea dat mari sanse de succes japonezilor. Era clar ca noul model urma sa fie mai puternic si mai eficient, pentru a tine pasul cu rivalii, dar si ceva mai destept pentru a tine pasul cu pretentiile emise de noi, carcotasii, in relatia cu Honda.  Forma e cam aceeasi si atunci mizez pe o revelatie tehnica, dar mare mi-e supriza cand descopar noul Civic fara camuflaj.

Honda Civic e la fel de coioasa ca si pana acum, desi nu mai e la fel de taioasa si imprumuta cateva elemente de stil de la Insight. Are o prezenta mult mai puternica pe sosea, ceva mai impunatoare – sa spunem ca Honda a trecut de la WOW la NOW. Daca vechiul Civic a prefatat masinile viitorului apropiat, noul model le intruchipeaza. Layout-ul interior a ramas si el neschimbat, in mare parte, dar se desfasoara in fata pasagerilor pe acelasi principiu construit in jurul actualitatii.

Lansarea acestui nou Civic are loc la Frankfurt, dar informatiile sunt inca putine. Se pare ca noua compacta va adopta un 2.2 i-CDTi de 150 de cai de la Accord si va fi disponibila spre vanzare odata cu debutul lui 2012.

Standard

Lasă un comentariu